Fundo lig/desl

Добиј 500 к7 тенкови и 1000 к7 храна/Earn 500 q7 tanks and 1000 q7 food!

10 2 horas atrás Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Епа сеа нема да биди како претходнио пат за 1 суб 500 к7,туку че биди наградна игра во која се шо треба да напрајте е да стегните СУБСКРАЈБ на КАНАЛО НА ЈУТУБ (имате линк подолу) и да го напишите вашио ник кој го користите на канало
Значи:
1.Сте
ler mais »

Прашање:Победник на претседателските избори?

19 Dia 2,570, 15:55 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Прашање до сите вас пошто сме три кандидати че напишам и во коментар можите да одговорите со бројо на тој шо мислите дека че победи.

Кој че биди победник и кој че ја води еМакедонија овај месец?
1.Прилепчанче
2.Ти
3.Под првото


ler mais »

Мисија - 2 [3/3]

32 Dia 2,552, 07:22 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Ајде одиме пак мисија 2 (3-3), само сеа КОМЕНТАР = 4 к7 :)
Напомена: После 25иот коментар завршува поделбата.

Фалаler mais »

Мисија - 2 [2/3]

36 Dia 2,552, 03:34 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Ајде одиме пак мисија 2 (2-3), само сеа КОМЕНТАР = 3 к7 :)
Напомена: Тие шо напишале коментар после 25-иот не добива ништо,без лутки.

За секој шаут +1 к7 добивате
Фала

[img]http://www.thenug.com/sites/default/pub/022014/thenug-[/img]

ler mais »

Мисија - 2 [1/3]

31 Dia 2,551, 15:40 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Претходната статија со 25 коментари си ја избришав и сеа ми е неважечка па ајде одиме одново за секој коментар добивате по 2 к7 тенкој.
Напомена: Над 25 коментари не се добива ништо,без лутки.

Фала


[img]http://cdn.sneakhype.com/wp-content/[/img]

ler mais »