Fundo lig/desl

Српска Народна Одбрана - Страначки избори + подела

43 Dia 2,581, 23:13 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПомаже Бог браћо и сестре,

Српска Народна Одбрана, након преброђене турбуленције која је захватила нашу странку, а коју смо брзо окончали, поново суверено стоји на политичкој сцени еСрбије. То док … ler mais »

Српска Народна Одбрана - Конгресни избори + подела 20 ку7 тенкова!

90 Dia 2,560, 14:26 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticos


Помаже Бог браћо и сестре!

Овај месец био је веома успешан за нашу странку. Успели смо да се вратимо у топ5 и уђемо у конгрес. Савет Српске Народне Одбране се конституисао и овом приликом позивам све … ler mais »

[СНО] Ово је наш ЦОУ + подела 100 ку7 тенкова!

158 Dia 2,529, 01:00 Publicado em Serbia Serbia Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikПомаже Бог браћо и сестре!

Овај месец био је веома турбулентан за нашу странку. Прошли месец нисмо успели да уђемо међу топ5, али овај … ler mais »

Српска Народна Одбрана - Страначки избори + подела

17 Dia 2,520, 19:44 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosДраги чланови СНО,

Пред нама су још једни избори за председника странке, и са задовољством вас обавештавамо да је Централна Отаџбинска Управа изабрала за кандидата Будалимира. На вама је да свој гл … ler mais »

Пет година Српске Народне Одбране + подела 35 к7 тенкова

164 Dia 2,497, 15:49 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПомаже Бог браћо и сестре,

Као да је јуче било када се наша дружина окупила и основала Српску Народну Одбрану. Изгнаници из Српске Конзервативне Странке, странке која је нашим протеривањем изгубила … ler mais »