Fundo lig/desl

Sobre o meu jornal

Abrir página da Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР Македонија] Моментална Ситуација

20 Dia 2,977, 13:26 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здраво еМакедонијо,

Напишав во претходната статија дека во брзо време ќе напишам уште една па мислам дека сега е најсоодветното време да ја напишам и оваа статија.
Пред се сакам на сите да ви се заблагодарам за трпението и послушноста окол … ler mais »

[МНР Македонија] Индиски договор

40 Dia 2,973, 07:58 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos
Здраво Македонијо,

Прво сакам на сите да ви ги честитам новогодишните и божиќните празници!
Вчера беше одржан состанок помеѓу државите: Македонија, Индија, Србија и Бугарија на тема: До … ler mais »

[МНР Македонија] Ладна Војна

62 Dia 2,911, 10:17 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos


Добра вечер Македонски народе,

Дозволете ми да преминам на главното веднаш, нема потреба од предговор.. Како што знаете пред 2 дена заврши траењето на нашиот Пакт за Ненапаѓање со Грцијаler mais »

[MoFA Macedonia] Congrats to newly elected CPs

26 Dia 2,908, 22:20 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Greetings eWorld

On behalf of the people of eMacedonia I would like to congratulate the newly elected Country Presidents and appointed officials. Especially I would like to congratulate our
ler mais »

[MoFA Macedonia] Never give in

28 Dia 2,882, 12:23 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosHello, dear citizens of the eWorld.

In the name of the eMacedonin people, i would like to show my deepest gratitude to our … ler mais »