Fundo lig/desl

[MDPB] Zgjedhjet partiake dhe te tjera

10 Dia 2,127, 07:37 Albânia Análise e debates políticos Análise e debates políticosNe vijim Ministria e Drejtesise dhe Puneve te Brendshme (MDPB) do t'ju paraqese raportet mbi zgjedhjet dhe te rejat e tjera ne kompetencat e kesaj ministrie.


Zgjedhjet
Zgjedhjet e … ler mais »

[Ministria e Drejtesise] Gjykatesit dhe ekstra

30 Dia 2,121, 13:04 Albânia Análise e debates políticos Análise e debates políticos


Gjykatesit
Aplikimet per gjykates jane mbyllur dhe nga aplikimet e pakta keto kater persona kane plotesuar kushtet.

The Illuminati Mason
gjakova22
james gilmour
berat gashi
aritoNNN

ler mais »

[Ministria e Drejtesise] Konkursi per 5 gjykatesit

78 Dia 2,117, 06:56 Albânia Análise e debates políticos Análise e debates políticosMe hyrjen e qeverise se re, Ministrise se Puneve te Brendshme i shtohen dhe kompetencat e Drejtesise, duke formuar keshtu nje ministri edhe me te plote e te ngarkuar.

Se pari ju informoj se tashme … ler mais »

Fillon hetimi i chatit, ndalni shantazhet!

36 Dia 2,110, 03:47 Albânia Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Dy dite me pare propozova hetimin e chatit nga kongresi, propozim qe u pranua me 13 vota pro, asnje kunder (mund ti gjeni opinionet e kongresmeneve dhe shqiptareve ne artikullin tim te meparshem). Vetvendosja ishte e vetmja parti ku asnje nga

ler mais »

Propozim kongresit: Hetimi i chatit #albania

82 Dia 2,107, 05:19 Albânia Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Pershedentje vellezer,
se pari ju falenderoj ju qe votuat Partine Nacionaliste, keni bere zgjedhjen e duhur, dhe kete gje do jua vertetojme me veprat ne vazhdim. Meqenese kongresi nuk ka nje mesazh te perbashket kesaj here po perfitoj nga rasti te

ler mais »