Suasana buka/tutup

Tentang surat khabar saya

Buka laman wiki

Ministry of Foreign Affairs of Croatia

[MVP]Food for Chilean Airstrike!

31 hari ke 2,353, 05:37 Croatia Debat dan analisa politik Debat dan analisa politikJučer navečer kontaktirani smo od strane vlade eČilea koja je zatražila našu pomoć. Odlučili su da bi htjeli u potpunosti iskoristiti bonus koji su osvojili na Uskršnjem turniru, te su nas obavijestili … baca lebih lanjut »

[MVP]MoFa o eBelgiji

27 hari ke 2,349, 13:26 Croatia Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan
Zajednica eBelgija je uvijek bila jako mala zajednica , ali njihova veličina je počela smanjivati snažno nakon unutarnje borbe za snage koja se dogodila u 2011. Od tada, broj aktivnih igrača snažno je … baca lebih lanjut »

[MVP]MoFA Update

66 hari ke 2,249, 15:31 Croatia Debat dan analisa politik Debat dan analisa politikOvaj članak će biti kratak i jasan. Primjetili ste kako su jučer mnoge zemlje pripadnice TWO saveza pokrenule prijedloge za napuštanje istog. Zakoni sljedećih zemalja prolaze, uz organizirano glasovanje: … baca lebih lanjut »

[MVP] MoFA Report

100 hari ke 2,210, 17:16 Croatia Debat dan analisa politik Debat dan analisa politikEnglish version below.

Dragi eHrvati i eHrvatice,

prije svega čestitamo svim novoizabranim vladama eSvijeta. Sastav Vlade eHrvatske za ovaj mandat je slijedeći:

Predsjednik: [url=http://www. … baca lebih lanjut »

[MVP]Novosti iz Svijeta

36 hari ke 2,157, 16:43 Croatia Debat dan analisa politik Debat dan analisa politik
SAD, Poljska i Španjolska su potpisale sporazum o vraćanju regija SADu. Oslobađanje će SAD koštati 1 000 000 cca a sporazum će trajati tri mjeseca. Detalje sporazuma možete pročitati [url=http://www. … baca lebih lanjut »