Sfondo on/off

Informazioni sul giornale

Apri la pagina Wiki

Official newspaper of the President of eMacedonia

ШЕСНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

46 21 ore fa Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Svago Svago

МАКЕДОНЦИОВА Е МОЕ ПОСЛЕДНО ОФИЦИЈАЛНО ОБРАЌАЊЕ
Кога се кандидирав ветив дека ќе имаме интересен месец и дека ќе пробам да се потсетиме на старите добри времиња - мислам дека тоа го остваривме - за жал нleggi di più »

ПЕТНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

26 3 giorni fa Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Svago Svago
!!!!!!!! STRIKTNA NAREDBA !!!!!!!!OCEKUVAM DA JA POCITUVATE ZA NASE DOBRO MAKEDONCID4 PRESTANETE DA PUKATE,BIDEJKI IM PRAVITE USLUGA DA ZEMAAT PO 10 POeni od bitka i pobrgu ke zavrsi … leggi di più »

ЧЕТИРИНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

69 4 giorni fa Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Svago Svago


МАКЕДОНЦИ
Бидејки многумина од вас ми пишавте да пробам да имаме нап со двоцефките, јас го пробав тоа и го добив следниот одговор :

Lithelon to Persej Makedonski | 6 minutes ago
Everything from the nicks of your players to … leggi di più »

ТРИНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

36 5 giorni fa Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Svago Svago
МАКЕДОНЦИБидејки бев пријавен и поади казнени поени добив 3 дневен бан за постирање и коментирање, тоа многу ми ја беше отежнало работата во организацијата која можев и подобра д аја направам со мојот тим од кои Фантомот[/leggi di più »

ДВАНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

35 7 giorni fa Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Svago Svago


МАКЕДОНЦИ


ВИ ПИШАВ ВО КРУЖНИТЕ ПОРАКИ ШТО И КАКО

ОНИЕ КОИ НЕНАМЕРНО НЕ СУМ ВЕ СТАВИЛ ВО КРУЖНИТЕ ПОРАКИ, ЕВЕ УШТЕ ЕДНАШ НАЈДЛАБОКО ИЗВИНЕТЕ, И ПИШЕТЕ МИ ВО ПРИВАТНА ПОРАКА ЗА ДА ВИ КАЖАМ СЕ ШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРА
Аleggi di più »