Sfondo on/off

[СНО] Ово је наш ЦОУ + подела 100 ку7 тенкова!

158 Giorno 2,529, 01:00 Published in Serbia Serbia Primi passi in eRepublik Primi passi in eRepublikПомаже Бог браћо и сестре!

Овај месец био је веома турбулентан за нашу странку. Прошли месец нисмо успели да уђемо међу топ5, али овај … leggi di più »

Српска Народна Одбрана - Страначки избори + подела

17 Giorno 2,520, 19:44 Published in Serbia Serbia Dibattito politico Dibattito politicoДраги чланови СНО,

Пред нама су још једни избори за председника странке, и са задовољством вас обавештавамо да је Централна Отаџбинска Управа изабрала за кандидата Будалимира. На вама је да свој гл … leggi di più »

Пет година Српске Народне Одбране + подела 35 к7 тенкова

164 Giorno 2,497, 15:49 Published in Serbia Serbia Dibattito politico Dibattito politicoПомаже Бог браћо и сестре,

Као да је јуче било када се наша дружина окупила и основала Српску Народну Одбрану. Изгнаници из Српске Конзервативне Странке, странке која је нашим протеривањем изгубила … leggi di più »

НиколаПартизан - Председник

47 Giorno 2,449, 09:33 Published in Serbia Serbia Dibattito politico Dibattito politicoДа се представим, ја сам Никола. Студент сам I године економије. еРепублик сам почео да играм још 2010. године на позив друга да му будем реферал. Међутим тада ми ово није било занимљиво и престао сам … leggi di più »

Упознајте нас - Централна Отаџбинска Управа - Подела 30к7 тенкова

76 Giorno 2,437, 13:29 Published in Serbia Serbia Dibattito politico Dibattito politicoЦентралну Отаџбинску Управу Српске Народне Одбране чине поуздани и млади људи уз неколико ветерана којима је еСрбија на првом месту. Ми се не разликујемо од обичних чланова наше езаједнице. Ратујемо и … leggi di più »