Sfondo on/off

Informazioni sul giornale

Apri la pagina Wiki

SUBSCRIBE !!!

Македонци !!!

23 Giorno 2,287, 06:16 Published in Chile Chile Svago Svago

Добар ден Македонци.

Статијава ја правам поради сите тие шаути и статии преку кои се обидуваме да најдеме начин што помалце да им даваме на Гејците пари во трезорот.
После неколку шаути од страна на Македонските играчи да не купуваме од пазарот т

leggi di più »

Reanimated Macedonian Power

95 Giorno 2,263, 13:18 Published in Chile Chile Ordini di guerra Ordini di guerra

For ENG version scroll down.

Добра вечер.

Како сите што знаете Плато воведе бустери преку кои цела единица се снабдува со бустер во одреден период.
Па МАКЕДОНСКАТА АРМИЈА, МТО, МЦФ, Тигри,одлучија да направат еден “огномет” како … leggi di più »

My country,my love !!!

75 Giorno 2,242, 08:08 Published in Chile Chile Svago Svago

Hello eWorld.

As we can see many players writing articles about their country,their homes.
I want to present my country,my home !!!

Name of my country is Macedonia !!!

First i want to show some pics from nautre.

Enjoy.


[img][/img]

leggi di più »

eRepublik

22 Giorno 2,169, 13:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Svago Svago

Hello

-^---^^^---^^---^^-^^^--^^--^^-- 78/102
eRepublik still can live but then something strange happens ..

^^^----^We lost eRepublik.

END of story.

Vote
leggi di più »

~~~~~~~CHINA~~~~~~~

60 Giorno 2,158, 12:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordini di guerra Ordini di guerra

Hello

This game sucks ...
NO balance,NO economy NO nothing ...
NO wars NO fun

Only we can have a little fun if some country (CP) propose a law NE or AS on
CHINA .
4 Year passing and China

leggi di più »