Latar Belakang on/off

[Min sanning] Del två.

15 Hari ke 2,211, 10:09 Published in Sweden Sweden Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

InledningOtroligt roligt med all den positiva responsen på den första artikeln. Till alla er som säger att ni saknar mig, jag saknar er också. Nu går vi vidare med den andra artikeln i vad som kanske blir en lång artikelserie. Idag tänkte … lebih lanjut »

[Min sanning]

20 Hari ke 2,207, 03:31 Published in Sweden Sweden Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan


Inledning

Det har gått ett bra tag nu sedan jag bestämde mig, nu kunde jag inte uppnå något mer inom politiken. Alltså var det helt enkelt dags att trappa ner mitt spelande något enormt. Det är inte ett beslut jag ångrar, … lebih lanjut »

[Presidenten] Avtal med Ryssland och avslutande ord

15 Hari ke 1,905, 02:12 Published in Sweden Sweden Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikAvtal med Ryssland

Det sista beslut som jag tar som President är att ingå ett avtal med Ryssland under de kommande tre( … lebih lanjut »

[Presidenten] Polen hotar Asgard, närområdet går mot CoT & resa till London

33 Hari ke 1,895, 10:34 Published in Sweden Sweden Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikFörst och främst vill jag be om ursäkt för att min artikel inte kom förra veckan, det var en hektisk söndag med många strider lebih lanjut »

[Presidenten] Asgard, Välkomstmeddelande och departement på högvarv!

25 Hari ke 1,882, 15:58 Published in Sweden Sweden Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikFörst och främst, jag får be om ursäkt att artikeln inte kom igår. Men det blev mycket med möte med Kanada, Regeringssammanträlebih lanjut »