Latar Belakang on/off

Мисија 25 коментари [Завршено фала на сите o/]

58 Hari ke 2,672, 08:44 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Поздрав дечки, кој сака нека пушти некое коментарче кој несака да е жив и здрав... :D

За извик:

Да му помогниме на eDnopmk http://www.erepublik.com/en/article/-25-1-2506342/1/20

ВС сите!

lebih lanjut »

Dear PLATO! [TO ALL CHILEANS BE STRONG!]

32 Hari ke 2,325, 03:44 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Dear PLATO:

Please PAUSE ALL BATTLES AGAINST CHILE

AT LEAST DON'T START ANY NEW WAR AGAINST CHILE

RL COMES FIRST!!!!!!!

We hope all people from Latin America are OK!
Останете силни! Пред се сме луѓе па зlebih lanjut »

Една слика милион зборови!

0 Hari ke 2,281, 12:25 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Еве како буљашите од админи извадија изговор дека не ја наместија цела рунда односно цела битка... Со еден збор: ДА ВИ ЕБАМ СЕСТРИТЕ ВО ПИЧКА НА ЦЕЛ АДМИН ТИМ!

[img]http://fotografija.com.mk/images/2014/02/17/Screenshot_-_02172014_-_092615_PM.png[[/img]

lebih lanjut »

Брaдерхуд [Greece&Serbia]

10 Hari ke 2,200, 04:02 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

BrotherHOOD forever!
Отварање на новата Србската амбасада во Косово со помош на нивните браќа Грци![video]http://www.youtube.com/watch?v=UGSEVM0Q4Cc[/video]


Во при

lebih lanjut »

До каде ќе оди човечката глупавост на еРепублик [eDnopmk]

39 Hari ke 2,109, 02:23 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Онака си седам пред компјутер и си вршам работичката што си ја имам, успат влегувам на 1 час да видам што има ново на еРепублик да ги прочитам „мотивационите“ статии на darko888 ама последниве два дена гледам го нема ретардираниов да објави нешто нов

lebih lanjut »