Latar Belakang on/off

Tentang koran saya

Buka halaman Wiki

Official newspaper of the President of eMacedonia

ШЕСНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

48 2 hari yang lalu Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

МАКЕДОНЦИОВА Е МОЕ ПОСЛЕДНО ОФИЦИЈАЛНО ОБРАЌАЊЕ
Кога се кандидирав ветив дека ќе имаме интересен месец и дека ќе пробам да се потсетиме на старите добри времиња - мислам дека тоа го остваривме - за жал нlebih lanjut »

ПЕТНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

26 4 hari yang lalu Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan
!!!!!!!! STRIKTNA NAREDBA !!!!!!!!OCEKUVAM DA JA POCITUVATE ZA NASE DOBRO MAKEDONCID4 PRESTANETE DA PUKATE,BIDEJKI IM PRAVITE USLUGA DA ZEMAAT PO 10 POeni od bitka i pobrgu ke zavrsi … lebih lanjut »

ЧЕТИРИНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

69 4 hari yang lalu Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan


МАКЕДОНЦИ
Бидејки многумина од вас ми пишавте да пробам да имаме нап со двоцефките, јас го пробав тоа и го добив следниот одговор :

Lithelon to Persej Makedonski | 6 minutes ago
Everything from the nicks of your players to … lebih lanjut »

ТРИНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

36 5 hari yang lalu Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan
МАКЕДОНЦИБидејки бев пријавен и поади казнени поени добив 3 дневен бан за постирање и коментирање, тоа многу ми ја беше отежнало работата во организацијата која можев и подобра д аја направам со мојот тим од кои Фантомот[/lebih lanjut »

ДВАНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

35 Hari ke 2,706, 23:54 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan


МАКЕДОНЦИ


ВИ ПИШАВ ВО КРУЖНИТЕ ПОРАКИ ШТО И КАКО

ОНИЕ КОИ НЕНАМЕРНО НЕ СУМ ВЕ СТАВИЛ ВО КРУЖНИТЕ ПОРАКИ, ЕВЕ УШТЕ ЕДНАШ НАЈДЛАБОКО ИЗВИНЕТЕ, И ПИШЕТЕ МИ ВО ПРИВАТНА ПОРАКА ЗА ДА ВИ КАЖАМ СЕ ШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРА
Аlebih lanjut »