Latar Belakang on/off

На война

77 7 hari yang lalu Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikВчера, България беше обявена за естествен враг от Сърбия. Към този момент не са ясни причините за това нападение, имаме само спекулации и догадки. Официална комуникация между Сърбия и България не е имало от началото на месеца. За разлика от други … lebih lanjut »

Бавно но славно

67 Hari ke 2,672, 21:34 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Здравейте,
Въпреки, че емоциите от току що изминалият референдум не са отихнали още, и всички като че ли само за това искат да говорят, е редно да ви информирам и за всичко останало което се случва през последните дни а и от началото … lebih lanjut »

референдум - РЕЗУЛТАТИ

122 Hari ke 2,670, 20:37 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikОт ден 2668 до ден 2670 беше проведен референдум по отношение на бъдещата структура на управление на страната при "доброволна" диктатура.Зададените въпроси на референдума бяха както следва:1. Кой от изброените начин … lebih lanjut »

РЕФЕРЕНДУМ

313 Hari ke 2,668, 08:41 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Преди седмица беше пусната статия с която бяха призовани всички да изажат своето мнение и позиция по отношение на бъдещата структура на упрвлението на страната под "доброволна" диктатура. Една седмица е предостатъчно време, за да може всеки пожелал,

lebih lanjut »

[Диктаторско] ВИЕ СТЕ НА ХОД!

197 Hari ke 2,661, 13:05 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Настъпи моменът да решим сериозно каква форма на управление ще има държавата следващите месеци, с оглед на промените от плато, както и заради възможността от налагане на диктатура спрямо нас, от държава с много пари.
Идеята на тази статия е да почне

lebih lanjut »