Latar Belakang on/off

60 Dana u Jednom Članku

24 Hari ke 801, 02:32 Diterbitkan di Croatia CroatiaProšlo je još 30 dana. Zvuči zbunjujuće, ali u biti nije ako se uzme u obzir da živim od jedne HW medalje do druge. Četvrta medalja je na polici u dnevnoj sobi. Dok sam je jučer stavljao na policu kraj ostale pogled mi je zastao na lebih lanjut »

Avatar vs. eRepublik

28 Hari ke 765, 11:38 Diterbitkan di Croatia CroatiaAvatar – riječ s kojom se susrećemo gotovo svaki dan mi koji koristimo internet i koja u virtualnom svijetu predstavlja nas – nešto poput slike na osobnoj iskaznici. Riječ koja potječe iz Hinduizma u kojem znači „utjelovljenje bož
lebih lanjut »

Gubim li razum?

41 Hari ke 742, 04:43 Diterbitkan di Croatia Croatia

Dragi čitatelji obraćam vam se ovim putem za pomoć. Muči me jedan problem osobne prirode i to od samog početka mog eŽivota. Priznajem, do sada me bilo sram govoriti (pisati) o tome. Odlučio sam da više tako ne može. Potražio sam i stručnu lebih lanjut »

Ratna priča - drugi dio i kraj

49 Hari ke 739, 01:28 Diterbitkan di Croatia Croatia

ČESTITKE SVIMA NA EPIC WINU!!!!!


Ne sjećam se kada je Poljak došao preuzet stražu, ni kako sam se odvukao do kreveta u podrumu. Probudili su me Poljaci. Otvorio sam oči i ugledao njihova lica s raširenim očima i prstom na ustima.lebih lanjut »

Ratna priča

56 Hari ke 738, 08:15 Diterbitkan di Croatia Croatia

***Znam da je poprilično dugo, ali ako nemate šta radit dok čekate novu borbu bacite oko***


Dan 737 je počeo kao i svaki drugi. Probudio sam se između ponoć i jedan još s okusom Q2 kruha u ustima. Otvorio sam prozor moje skromne lebih lanjut »