Latar Belakang on/off

[Кате] Каде еМАКЕДОНЦИТЕ го поминуваат денот

95 Hari ke 1,619, 11:48 Republik Makedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan


Здраво еМакедонијо,
После успешните статии од бироата на играчите од повеќе држави, решив да направам иста таква статија, но само со македонци. Веќе повеќе од една недел … lebih lanjut »

[Кате] Да се запознаеме

88 Hari ke 1,475, 03:01 Republik Makedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan
Биографија:
Јас сум Кате...Никот ми е машки од оправдани причини :P
Играм eRepublik од 4.12.2010 што значи денес е мојот еРоденден.Играта ја запознав од [url=http://www.erepublik. … lebih lanjut »