Háttérkép be/ki

[СЗР] Тријумф домаћинске Србије и подела 45 q7 тенкова [СЗР]

56 Nap 2,960, 07:43 Megjelenés helye: Serbia Serbia Politikai viták és elemzések Politikai viták és elemzésekНа изборима који су одржани 25. децембра, тријумфовала је домаћинска Србија. Народ је препознао правне вредности за које се залажемо и у великој мери је гласао за [url=http://www.erepublik.com/en/party/több »

[СЗР] Подела 110 тенкова квалитета 7 [СЗР]

74 Nap 2,955, 05:22 Megjelenés helye: Serbia Serbia Politikai viták és elemzések Politikai viták és elemzésekИза нас је година пуна морала, части и поштења. У част нове године, а наравно и конгресних избора, Странка Здравог Разума дели тен … több »

Позив на диктатуру

60 Nap 2,889, 07:03 Megjelenés helye: Serbia Serbia Politikai viták és elemzések Politikai viták és elemzések

Када је прошли пут покренут пуч, разлог је био лоша ситуација у земљи. Изгубили смо једну оригиналну регију на 24 сата. Зато је побуна покренута две недеље након тога 2 дана пре избора. Србија је тада процветала и напредовала у сваком погледу.

Пош

több »

[СЗР] Подела 100 тенкова квалитета 7 у част најаве макете Деспотовог града[СЗР]

83 Nap 2,882, 09:51 Megjelenés helye: Serbia Serbia Politikai viták és elemzések Politikai viták és elemzésekВреме је за још једну поделу тенкова!!!

Све што је потребно да урадите би добијете 100 тенкова јесте да у коментарима напишете:

[url=http://www.erepublik.com/en/party/stranka-zdravog-razuma-2545/több »

Диктатура

96 Nap 2,656, 10:26 Megjelenés helye: Serbia Serbia Hadügyi elemzések Hadügyi elemzések

Админ је у својој бескрајној мудрости одлучио да нас почасти новим модулом. Плач нејачи (визамастеркард играча) га је натерао на уступке који већини квари игру да би сачувао оне које дају паре. Баланс се на неки начин мора одржати, па макар на овако

több »