Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Only subscribe, please!

Epic Warfare Турнир

22 Dan 2,523, 02:47 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaОпис на Турнирот

-Турнирот ќе почне на Ден 2,527 0:00 еРепублик време.
-Турнирот ќе трае 7 дена, до крајот да денот 2,533
-Epic Warfare Турнирот го заменува Weekly Challenge, главната цел е да … čitaj više »

[Водич за новите играчи] За тренинг договорите...

28 Dan 2,498, 12:22 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku


Може да прочитате:

-Тренинг договори: Зошто и кога да купувате?
-Во кој случај највеќе профитираш а во кој нејвеќе губиш.
-Кога е најдобро да се потпише 50% а кога 90% тренинг … čitaj više »

[Водич за новите играчи] За тренинг центрите...

34 Dan 2,497, 18:56 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku


Може да прочитате:

-Тренинг центри: Зошто да ги надоградувате?
-Зошто е добро да се чека промоција за центрите?
-Која е исплатливоста?
[IMG]http://i.imgur.com/[/img]
čitaj više »

Промени, Ден 2,494 [MK/EN]

14 Dan 2,494, 12:41 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
[MK]
Почнувајќи од денес, играчите ќе можат да објавуваат статии во биčitaj više »

Промени во куќи, ден 2,492

36 Dan 2,491, 10:47 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje


Почнувајќи од утре Ден 2,492 започнуваат нови промени:

1. Играчот може да има по една куќа од секој квалитет активна во секое време.
-Екстра дополнување на енергија ќе биде сума … čitaj više »