Ambijent uključi/isključi

Бх Медал и Поделба. ЗАВРШЕНО!END!

255 Dan 1,915, 23:17 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Здраво на сите вчера го земав 5тиот мој БХ Медал но прв одкога влегов во
2ра дивизија,направив доста голем дмг и може да се каже дека ми е најдраг
освоен медал овој.По тој повод ке направам една мини поделба голдот што го добив половина од тој го

čitaj više »

Честитки Буце!

27 Dan 1,905, 06:19 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

И еве конечно долго очекуваниот момент за мене,промена на претседателот
на еМакедонија,но за мене незнам ова е како посебен ден на еРепублик.Буце е
новиот претседател на еМакедонија.Иако не контактирам мн мн со Буце сепак имам слушано мн добри ст

čitaj više »

На гости кај ШУРИТЕ!

36 Dan 1,904, 13:31 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Здраво еМакедонци и еМакедонки,после долго време
еве повторно да пишам некоја статија од шо ми е досадно не за друго.

По некои сајтови излезе дека ке се направи најмасовното гостување во Битола,секако тоа ке го направат Комитите,не сум сигурен ко

čitaj više »

Какви патриотишта има ..ехеееј

5 Dan 1,883, 11:27 Mađarska Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Здраво драги еМакедонци и еМакедонки
Се решив да напишам една статија во врска со случувањата кои што се случуваа завчера,вчера,денес

Има многу востаниа па така би сакал да зборам за востанието во Абрузо,ЗИДОТ беше на 99% а 2 македонци се кољааат

čitaj više »

Macedonian Embassy in Hungary

18 Dan 1,881, 14:21 Makedonija (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Здраво Македонци,
Ова е првата моја статија т.е само што го отворив весникот.Млад граганин сум т.е играм 30-35 дена.Статијава ја пишувам со мала помош од Valar Morghulis MKD Добро сега доста го тупам да преминеме на главното.Денес ја добив функцијат

čitaj više »