Ambijent uključi/isključi

Mircea Badea tot el, sau altul...

10 prije 9 sati Rumunjska Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Asa, sa continuam. Mi-a trosnit ceva in minte, si vreau sa pun in aplicare. Un mic concurs, daca cineva poate sa-mi ghiceasca cu acuratete, ce personaj din Erepublik se aseamana cel mai mult cu Mircea Badea, are 5 gold instant de la mine. Parol.

čitaj više »

Paruieli epice.

11 prije 7 dana Rumunjska Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Concursen
Auleu broder, uite ce idee de articol mi-a dat Brainul, chiar misto. Batalii epice? Pai am cam vazut si participat pe la ele, in epoca … čitaj više »

Tulburente in spatiul transcedental.

20 prije 7 dana Rumunjska Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava


Hambient musical


Ete na, ca ma puse dracu sa dau iarasi Login (nu, nu Irina Loghin) in balaria asta de simulator social. Simulator, stimulator, emulgator, ce drac … čitaj više »

Ventilatoru’ cu marmelada.

5 Dan 2,286, 15:30 Rumunjska Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Omul cu doi “creieri” sau Guzganul Maroniu, asa cum l-am descris intr-o scurta prezentare intr-un alt articol, incepe sa se creada un Putin al eRepublik-ului.

Face si desface diverse scenarii, apeleaza la vrajeli ieftine folosite la manipularea

čitaj više »

Guzganul Maroniu.

31 Dan 2,285, 04:58 Rumunjska Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaDupa ce a facut tot ce este posibil, de cand nu mai este el la guvernare, sa saboteze orice conducere nontempliera a tarii, de la comentarii stupide, prin diversi prieteni de partid, care ingemanau modul sinaptic de gandire personala, pana la … čitaj više »