Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Official newspaper of the eSerbian Ministry of Foreign Affairs

Нови савезник- Италија

63 prije 5 dana Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани грађани еСрбије,

Након неколико месеци одличне сарадње са Италијом, и након преговора Астерије и Италије, одлучено је да се наш čitaj više »

[МСП] Руководство савеза; Медитерански споразум

26 Dan 2,700, 16:44 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани грађани еСрбије,

Пре свега, желим да се захвалим нашем императору Аци Ђекићу на указаном поверењу и великој обавези. Тим у саставу: [url=http://www.erepublik.com/sr/citizen/profile/čitaj više »

[МСП] Договор о ненападању са Бугарском

46 Dan 2,684, 17:27 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeВечерас је креиран договор између Србије и Бугарске о ненападању. Договор садржи следеће тачке:

1. Србија и Бугарска ће престати са непријатељством и неће постављати НЕ (природни непријатељ) законе једн … čitaj više »

[МСП] Продужен медитерански споразум

5 Dan 2,684, 15:50 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeСа Италијом је продужен Медитерански споразум, потписан прошлог и обновљен овог месецамесеца, по коме је Италија Србији уступила регије које јој обезбеђују бонусе. Да подсетимо:
Италијанске регије које пр … čitaj više »

[Serbian MoFA] Thank you allies!

121 Dan 2,657, 08:46 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeDear friends and allies,

Since the introduction of civil wars dictatorship feature a few days ago, an opportunity arose for all … čitaj više »