Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Novine Ministarstva informisanja

[МИ] Стање на ратишту и продужетак конкурса

84 Dan 2,983, 05:51 Objavljeno u Serbia Serbia Analiza ratovanja Analiza ratovanjaДругарице и другови,

Пред вама је трећи по реду чланак Министарства информисања, у којем ћемо се позабавити актуелним збивањима у ратовима са еТајландом и његовим савезницима. Питали смо и Председни … čitaj više »

[МИ] Анализа стања и конкурс за новинаре

32 Dan 2,975, 07:16 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани пријатељи,


Пред вама је други по реду чланак Министарства информисања, у којем ћемо се позабавити актуелним збивањима на европској сцени. Уз то ћемо у овом чланку представити кокнкурс МИ … čitaj više »

[МИ] Уводни чланак + резултати избора

17 Dan 2,970, 13:43 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize
Поштовани грађани еСрбије,
Пред вама је уводни чланак МИ. Као министру информисања драго ми је што ћу овог месеца предводити тим који ће вас редовно обавештавати. Тај тим чиниће:

Министар[čitaj više »

[Министарство информисања] Представљање и креирање новина

27 Dan 2,940, 01:11 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize
Поштовани еРепубликањероси,
обраћам вам се овог месеца као део екипе министарства информисања. Генерално новине које треба да буду спона између владе и остатка еНац … čitaj više »

[МИ] Одјавни чланак + резултат конкурса за младе новинаре.

15 Dan 2,876, 16:01 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани читаоци,

У овом одјавном чланку Министарства информисања за месец септембар моћи ћете да се информишете о раду Владе у протеклом периоду и резултату конкурса Министарства информисања намењено … čitaj više »