Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Novine Ministarstva Informisanje eSrbije

[Завршен први конкурс Министарства информисања] Десети чланак :)

20 prije 14 sati Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaЈубиларни, десети чланак у овом мандату одлучили смо да оставимо за једну од најважнијих акција коју смо желели да видимо током овог месеца. Као што смо већ рекли, ради се о пилот-пројекту, па нам ј … čitaj više »

[Министарство информисања] Девети чланак

28 prije 23 sati Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПоштовани еСуграђани,

У овом броју објавићемо кратке извештаје о одбрани земље и конгресним изборима. Представићемо Ратнике еСрбије и Лавове. Имаћете као и обично п … čitaj više »

[eSerbia: Ministry of information] ¡No pasarán! [EN, ES, SR]

34 prije 5 dana Objavljeno u Serbia Serbia Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

ENGLISH VERSION:

Dear friends and allies,

Serbia is under threat of being taken over by Trico and his henchmen. As this could have devastating consequences for your countries as well, it is important to help us repel the … čitaj više »

Министарство информисања: Промјене у игри

58 Dan 2,653, 08:15 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava


Увод

Да ли сте икада желели да збаците са власти предсједника, владу и конгрес? Да игноришите Устав и да владате читавом државом? Да бисте одлучили све сами? Саčitaj više »

[Министарство информисања] Конкурс и језичке недоумице

30 Dan 2,651, 12:33 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПоштовани грађани еСрбије,

У овом обраћању објављујемо Конкурс за младе новинаре и почињемо серијал о језичким недоумицама.Новинарство еСрбије в … čitaj više »