Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Koga vise si go otvoril .... zakaci eden sub ne se praj francuz

Вистината за бате Мане такозвани комита :) - ЕДИТ !!!

53 Dan 2,646, 14:42 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Добро вечер драги гледачи , гледачки и останати (донатори и приматори).

ПРВО И ОСНОВНО !!! САКАМ ДА СЕ ШАУТИРА СТАТИЈАВА ДА ЈА ВИДАТ СИТЕ МАКЕДОНЦИ ПОШО СУМ ДАЛ 2 ГОЛД ЗА НЕА .... Е ТАКА ... :)

Извесно време пратам шо се дешаа по игрица

čitaj više »

hey plato - mac3donia

5 Dan 2,557, 00:10 Objavljeno u Chile Chile Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

plato ...... are u stupid or yes ?


thanks

čitaj više »

donate donate

8 Dan 2,555, 02:23 Objavljeno u Chile Chile Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

E sadaaaka (so bi rekle ovie so pitaat)

Da ti dava gospod zdravje, pari mnogu deca da ti dava.....

Davaj sea nekoa para za zdravje da ranam decite

čitaj više »

Жално но вистинито (mac3donia)

40 Dan 2,546, 15:18 Objavljeno u Chile Chile Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Добра ви вечер Македонски народе каде и да си ... Си седам така пред компјутер и се нервирам за овој ФП што го добив пред некој ден и си пцујам сФе по ред како што си е и доаѓам до една идеја : да ги пронајдам сите умрени пријатели и да проверим од п

čitaj više »

Има наслов/Нема наслов ... битно е да се соберат коментари

38 Dan 2,467, 14:57 Objavljeno u Chile Chile Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

ИСТА СТАТИЈА ПУТА 3

Ај здраво уште еднаш

Пошто плато изиграва дежурен џандар и не сака да ми ја прифати претходната статија што ја пишав еве пишувам друга ... образложение за претходната

Write articles that are related to the game. Spam

čitaj više »