Ambijent uključi/isključi

Непреклонност

48 prije 2 dana Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Здравейте,

Бих искал първо да изразя огромна благодарност на всички българи които се раздадоха вчера и с изключителна дисциплина и себераздаване се биха според приоритетите, без което нямаше да е възможно не само да постигнем всички цели но и да с

čitaj više »

Пълна мобилизация

57 prije 5 dana Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Почна да ми става лош (или не толкова) навик, да пускам кратки статии, но и тази ще е такава.

Както сигурно сте подразбрали от предишната статия, пък и тази на Кръстев, бяхме тръгнали да правим една интересна война със елемент на ролева игра за да

čitaj više »

Копеле, къде ми е ламата!

39 prije 7 dana Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Вчера късно вечерта, беше получена обезпокояваща информация. Митичната Розова Лама е изчезнала! Ламата за последно е видяна в Боливийските джунгли да се движи в северозападна посока в компанията на 7 тъмни субекта.

Легендата повелява, че когато Ро

čitaj više »

Мир

82 Dan 2,684, 17:35 Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeБългария и Сърбия постигнаха договорка за прекратяване на войната помежду си. Споразумението включва следните точки:

1. България и Сърбия прекратяват военните действия помежду си и се съгласяват да не обявяват войнна един на друг чрез ЕВ.

čitaj više »

На война

77 Dan 2,677, 23:18 Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeВчера, България беше обявена за естествен враг от Сърбия. Към този момент не са ясни причините за това нападение, имаме само спекулации и догадки. Официална комуникация между Сърбия и България не е имало от началото на месеца. За разлика от други … čitaj više »