Ambijent uključi/isključi

ОПШТ ПОВИК ЗА ДРУЖЕЊЕ ВО ОХРИД

11 Dan 2,823, 11:55 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
ОД УТРЕ ПА СЕ ДО НЕДЕЛА СУМ ВО ОХРИД СО ФАМИЛИЈАТА, ПА ОХРИЃАНИ ИЛИ ТИЕ ШТО СТЕ ВО ОХРИД МОЖЕ ДА СЕ ИЗДОГОВОРИМЕ ДА ПИЕМЕ АКО НЕ ДРУГО ПО ЕДНО КАФЕ


078 202 348


Вашиот Персеј Македонски … čitaj više »

ВЕЧНА ТИ СЛАВА КАПЕТАНУ СИНИША СТОИЛОВ !

34 Dan 2,762, 15:12 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaСПОДЕЛЕТЕ ВО ЗНАК НА НЕЗАБОРАВ И ПОЧИТ

На денешен ден пред точно 14 години (10.06.2001), кај кумановското село Оризаре загинува капетанот во АРМ СИНИША СТОИЛОВ († 36) од 120мм граната испукана од страна на терористите на ОНА.[img][/img]
čitaj više »

СЛАВА ИМ НА ХЕРОИТЕ МАКЕДОНСКИ

34 Dan 2,728, 08:18 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
ТИЕ НЕ ГО ЖАЛЕА ЖИВОТОТ РЖ И ЗАГИНАА ЗА МАКЕДОНИЈА, А НЕКОИ ЗАД ТАСТАТУРА АКО НЕ ДРУГО БАРЕМ ДА ДАДЕА ПОДРШКА

НАПРОТИВ ВИДОВ ПО ПОСТОВИ ДЕКА НЕКОИ СТЕ македончиња НЕЧОВЕЧНИ
ОД КАДЕ ДОЈДОВТЕ ДА НЕ ДОЈДЕВТЕ
ШТО ВИ ЛОШ
čitaj više »

ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ, ВЕЧНА ИМ СЛАВА !!!

23 Dan 2,723, 11:51 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

ВЕЧНА ИМ СЛАВА НА МАКЕДОНСКИТЕ СИНОВИ КОИ ЖИВОТОТ ГО ДАДОА НА ОЛТАРОТ НА ТАТКОВИНАТАСЛАВА ИМ !!!

čitaj više »

На 6 мај конечно си одам од играва

63 Dan 2,721, 11:31 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
За да не пропадне налогот и неделната штета од околу 500 милиони, сакам да го дадам налогот друг да го игра

Но имам неколку услови


1. Да не ја менува лозинката ( бидејки одвреме навреме за да бидам во контакт со Рикан, Калојан ст … čitaj više »