Ambijent uključi/isključi

Mission....

26 Dan 2,471, 02:00 Published in Turkey Turkey Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Пишете коментар... Благодарам :)

čitaj više »

Регрутација Prime Lords

12 Dan 2,415, 08:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Турнирот помина, а ситуацијата за жал не многу посакувана, но сепак и не така лоша.
Prime Lords одлучија својот придонес да го дадат во турнирот за регименти, каде бенефит има државата. Останатите турнири се покажа дека ќе бидат повеќе штетни отколк

čitaj više »

Зголемен рефунд и Регрутација PRIME LORDS

41 Dan 2,384, 11:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Почитувани,

заклучно од наредниот вторник PRIME LORDS ќе прави неделна поделба на 20 Q7 тенкови неделно по принципот:

- 10 тенкови со запишување во документ активен преку целиот ден
- 10 тенкови со присуство на ИРЦ каналот од 20 – 22 ч

čitaj više »

МАКЕДОНИЈА ЗА СРБИЈА И БОСНА!

56 Dan 2,371, 13:45 Published in Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
По повод големата еколошка катастрофа што ја зафати Р. Србија, започна најавената хуманитарна акција на плоштадот Македонија и ќе трае до 17:00 часот. Се очекува акцијата д
čitaj više »

Денешните девојки [ilijades]

5 Dan 2,285, 17:32 Published in Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Добровечер...
Ајде малце да се насмееме :)Поздрав и лека ноќ...

čitaj više »