Ambijent uključi/isključi

Никола Николић - Председник еСрбије - Уводно обраћање

40 Dan 2,663, 11:08 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Поштовани грађани,

Хвала Вам на части и поверењу које сте ми указали овог месеца. Имао сам и имам храбрости да се ухватим у коштац са многим проблемима и потешкоћама које нас очекују у бу … čitaj više »

[Елмињо] Одјавни чланак

134 Dan 2,663, 08:45 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeДраги моји суграђани,

Месец иза нас, у коме сам имао част да будем први међу еСрбима, тешко да је много подсећао на претходне. Остварили смо далеко више него што сам се очекивао на почетку овог мандата. … čitaj više »

Обраћање преседника: Да сачувамо слободу еСрбије!

100 Dan 2,654, 05:54 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани грађани еСрбије,

Пре десетак сати сам вас позвао на отпор против странаца који покушавају да код нас дођу на власт, разоре еСрбију, опљачкају је, наругају јој се, а нас учине грађанима другог … čitaj više »

Обраћање преседника: На браник отаџбине !

150 Dan 2,653, 18:21 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeИЗМЕНЕ: Због променењених околности морали смо да изменимо план. Ударите за диктатуру (страна где су мачеви), а против Тrico. Нови план изнет је у данашњем обраћању, које можете да прочитате [url= … čitaj više »

[елмињо] Уводно обраћање председника еСрбије

70 Dan 2,636, 18:39 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeДраги суграђани,

Хвала Вам на поверењу које сте ми указали. Као први међу једнакима прихватио сам обавезу да се овог месеца постарам да оно што је било запуштено у претходним мандатима поново почне да ф … čitaj više »