Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

News of great Dictator!

Dogodki po svetu vol.54

13 prije 6 dana Objavljeno u Slovenia Slovenia Analiza ratovanja Analiza ratovanjaZadnje čase je v eRepublik dokaj dolgčas saj primanjkuje resnih bitk. Razlogov za to je veliko, od tega, da admini uničujejo igro in skupnosti umirajo, do … čitaj više »

Vojaški udar

35 Dan 2,655, 23:31 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeV prejšnjem članku sem predstavil nove spremembe v igri, to sta vojaški udar ali diktatura in revolucija. V tem članku se bom osredotočil na to kako bodo … čitaj više »

Nove spremembe: Diktatura in Revolucija

50 Dan 2,653, 08:36 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeNekateri ste že opazili, da so admini naznanili novo spremembo v igri, ki bo začela veljati jutri. Greš se za Diktaturo in za Revolucijo.

čitaj više »

Dogodki po svetu vol.53

15 Dan 2,651, 05:36 Objavljeno u Slovenia Slovenia Analiza ratovanja Analiza ratovanjaČe je še pred kakšnim mesecom dni kazalo, da bodo Čile dominitale v Južni Ameriki so trenutno stvari racno obratne. Argentina, je s pomočjo zavezništva … čitaj više »

Partizani

12 Dan 2,632, 09:45 Objavljeno u Slovenia Slovenia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaV času druge svetovne vojne trije partizani, ki jih bomo poimenovali Manicni Poet, hrvatino in Alex Tecka bezijo pred Nemci. Ko pridejo do jase na kateri … čitaj više »