Ambijent uključi/isključi

Dor de soare

11 prije 3 dana Objavljeno u Romania Romania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

mare albastra

Ramas oarecum cu ochii la cer si la norii care ma "asupresc" de vreo saptamana, caut azi mai devreme ce-i drept sa mai alung monotonia de cimitire (vezi articolul de ieri) si sa … čitaj više »

Pomenire

15 prije 4 dana Objavljeno u Romania Romania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Azi iubesc. Bun... Iubesc Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata. Duminica retraiesc ce-am facut toata saptamana. Duminica iubesc toata saptamana.:D.


čitaj više »

Pomenire

2 prije 4 dana Objavljeno u Republic of Moldova Republic of Moldova Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Azi iubesc. Bun... Iubesc Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata. Duminica retraiesc ce-am facut toata saptamana.

Bunica mea, a facut 7 ani de cand s-a ridicat la cer. Si azi a fost momentul sa mergem la cimitir sa-i facem de toate cele

čitaj više »

Azi am mers la vot.

40 Dan 2,553, 11:12 Objavljeno u Romania Romania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Azi am mers si am votat. am trantit stampila pe un candidat. Am votat fiind constient ca cel care o sa iasa nu-mi va schimba viata de maine in bine. nici de poimane. nici macar peste un an sau doi viata mea nu va fi mai buna.

Am votat insa ca

čitaj više »

Azi merg la vot

134 Dan 2,553, 00:35 Objavljeno u Romania Romania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

vot gratis noi suntem puternici.

Azi merg la vot. Fac asta pentru ca nu vreau ca viitorul copilului meu sa depinda de votul asistatilor sociali platiti din impozitele luate din banii mei. Si … čitaj više »