Ambijent uključi/isključi

[СЗР] Тријумф домаћинске Србије и подела 45 q7 тенкова [СЗР]

56 Dan 2,960, 07:43 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeНа изборима који су одржани 25. децембра, тријумфовала је домаћинска Србија. Народ је препознао правне вредности за које се залажемо и у великој мери је гласао за [url=http://www.erepublik.com/en/party/čitaj više »

[СЗР] Подела 110 тенкова квалитета 7 [СЗР]

74 Dan 2,955, 05:22 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeИза нас је година пуна морала, части и поштења. У част нове године, а наравно и конгресних избора, Странка Здравог Разума дели тен … čitaj više »

Позив на диктатуру

60 Dan 2,889, 07:03 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Када је прошли пут покренут пуч, разлог је био лоша ситуација у земљи. Изгубили смо једну оригиналну регију на 24 сата. Зато је побуна покренута две недеље након тога 2 дана пре избора. Србија је тада процветала и напредовала у сваком погледу.

Пош

čitaj više »

[СЗР] Подела 100 тенкова квалитета 7 у част најаве макете Деспотовог града[СЗР]

83 Dan 2,882, 09:51 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeВреме је за још једну поделу тенкова!!!

Све што је потребно да урадите би добијете 100 тенкова јесте да у коментарима напишете:

[url=http://www.erepublik.com/en/party/stranka-zdravog-razuma-2545/čitaj više »

Диктатура

96 Dan 2,656, 10:26 Objavljeno u Serbia Serbia Analiza ratovanja Analiza ratovanja

Админ је у својој бескрајној мудрости одлучио да нас почасти новим модулом. Плач нејачи (визамастеркард играча) га је натерао на уступке који већини квари игру да би сачувао оне које дају паре. Баланс се на неки начин мора одржати, па макар на овако

čitaj više »