Ambijent uključi/isključi

МАКЕДОНИЈА ПРЕД БАНКРОТ. Извештај од 2-то донирање.

38 prije 2 dana Makedonija (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

среда, 20 август 2014
статија бр. 150


Извештај од второто донирање. Се донираа по најмалку 12 000 енергија.

Донатори од ДОНАТОРСКА ГРУПНА ПОРАКА бр. 1

Tiger Macedonia 24 000
Пред: http://prntscr.com/4do66f
Потоа: … čitaj više »

ДОНИРАНИ 550 000 ЕНЕРГИЈА - ИЗВЕШТАЈ И РЕГРУТАЦИЈА

18 Dan 2,457, 08:21 Makedonija (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

вторник, 12 август 2014
статија бр. 149Првото неделно донирање помина успешно, макар што очекував поголем одзив од д4 и д3 играчите. Не знам дали ве исплашија тие 12 000 енергија, наизглед голема цифра ама ако се претвори во дена … čitaj više »

НЕДЕЛНИ ДОНАТОРСКИ АКЦИИ - Пријави се! [lazarosaMKD]

31 Dan 2,453, 08:32 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

петок, 8 август 2014
статија бр. 148


Во договор со актуелниот ЦреП krste83, продолжуваат неделните донаторски акции започнати пред неколку месеци од ORIGINAL MKD.
Новина е што редовно ќе има статија кој донир … čitaj više »

БИТКАТА ЗА ЗАПАДНА - АНАЛИЗА И ОТЧЕТ [lazarosaMKD]

97 Dan 2,441, 11:38 Makedonija (FYROM) Analiza ratovanja Analiza ratovanja

недела, 27 јули 2014
статија бр. 147Еве принтскрин од сите кои ми донираа за КО-то кое го ставав од мојата МУ на крајот на претпоследната и во текот на последната рунда во битката за Западна Македонија....

[img]http://i.imgur.com/[/img] … čitaj više »

Зоран 1 Македонски разочаран: KE ZEMAM DRUGO DRZAVIANSTVO

63 Dan 2,438, 10:16 Makedonija (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Нашата држава ја зафати бран на поскапувања и зголемени даноци па по тој повод редакцијата на А2 направи интервју со Г-дин Zoran I Makedonski (познат и признат борец за еднаквост, правда и слобода), Regulatorna komisija za ceni и Г-д

čitaj više »