Ambijent uključi/isključi

Драматургия, фактология, астрология

104 Dan 2,900, 13:27 Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Здравейте, приятели!

Някои статии трябва да бъдат написани, къде защото са провокирани както казва Валентин Кръстев, къде просто да останат в еАрхивите за обичащите да ровят в тях.

Сега по ред:

Първо драмата
- първо действие - законн

čitaj više »

А сега накъде?

133 Dan 2,886, 01:41 Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Здравейте, приятели!

В началото искам да ви поздравя с победния ход на нашите волейболни национали. Удоволствие е да на се наблюдава желанието и емоцията в играчите, и начина, по който публика и отбор са едно цяло. Което само показва, че когато и

čitaj više »

Ягодова лимонада - ???

16 Dan 2,838, 15:41 Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaОт създателите на Мастиленият лабиринт,
от журито в конкурса,

Ягодова лимонада - малката сестра на Мастиленият лабиринт

На фона на появилите се положителни коментари в пресата въ … čitaj više »

Мастиленият лабиринт 3 - крайно класиране!

28 Dan 2,830, 04:43 Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaЗдравейте, приятели!

И последния кръг от конкурса Мастиленият лабиринт 3 вече е в историята. Сигурно сте любопитни да научите и крайното класиране в седмичната надпревара на номинčitaj više »

Мастиленият лабиринт 3 - гласуване последен кръг!

16 Dan 2,822, 07:24 Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaЗдравейте, приятели!

Седмият кръг от конкурса Мастиленият лабиринт 3, а с това и самият конкурс вече са в историята. Искам да благодаря на всички, които не спряха да ни радват с твор … čitaj više »