Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu jucatorii eRepublik este pur intamplatoare sau NU.
Nu scriu articole la comanda politica,nu am mila,nu fac discriminari. Cand inspiratie ma loveste,fac pamflet despre oricine,indiferent de partid sau UM,prieten sau adversar.

Cum vad diferiti oameni culoarea controversatei rochii.

13 prije 2 dana Objavljeno u Romania Romania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize


Dupa ce balamucul acesta controversat a ajuns si pe wall-ul meu de facebook(era de mult, dar am facut prostia ca la un moment dat sa nu mai ignor stirea), am facut un studiu despre … čitaj više »

Stând la coadă la doctor

7 prije 3 dana Objavljeno u Romania Romania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

-Am intrat în cabinetul doctorului. Văd o înşiruire de oameni bătrâni însoţiţi fiecare de unul sau doi adulţi. Bătrânii erau copii când s-au aşezat la coadă, iar adulţii sunt copiii lor, care s-au născut la coadă aşteptând să fie vaccinaţi.


-

čitaj više »

Jurnalul lui ted75

42 Dan 2,650, 05:45 Objavljeno u Romania Romania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

19 februarie 2015

Draga jurnalul-e, azi a-m invatat shi ultima litera din alfabet deki de aqm inainte o sa pot sa scriu shi cuvinte kre contzin cifra Z shi no sa le maii oquolesc k pana aqm. Meditatile la romana p kre a dat tata 10 meleoane ishi

čitaj više »

Interview cu Manasel

42 Dan 2,636, 12:52 Objavljeno u Romania Romania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Ca un jurnalist profesionist ce sunt, m-am decis sa realizez ceva maret si extraordinar de greu. Nu, n-o sa-i invat pe cei din RU gramatica limbii romane sau sa-i fac sa citeasca o carte. Am zis greu, nu imposibil! Ma refer la un interviu cu Manasel.

čitaj više »

R.B. 17: Revista Presei Libere, Corecte si Echidistante.

37 Dan 2,610, 08:29 Objavljeno u Romania Romania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Pentru ca şi eu sunt un jurnalist corect, echidistant, neobedient, vă prezint ştirile de astăzi, exact aşa cum sunt ele, fără minciuni, înfloriri, jumătăţi de adevăr sau atacuri, precum fac jurnaliştii din ţările capitaliste, net inferioare faţă de

čitaj više »