Ambijent uključi/isključi

Me tulemme taas

3 Dan 2,418, 04:06 Published in Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Uudenajan alku on saapunut, on tullut aika murskata pahat ja raha-ahneet kapitalistit. Tätä taistelua tulee johtamaan Suomen Imperialistinen Puolue, joka aikoo nostaa Suomesta suurvallan hallituksen vastustelusta huolimatta.

SIP:n on tullut aika

čitaj više »

[LL] Lagus on poistunut

7 Dan 2,403, 08:54 Published in Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeTuhansille Ruubenin kannattajille tämä päivä muistetaan murheellisena, suuri johtajamme Ruben Lagus on hylännyt meidät ja liittynyt Kendon kyrvän etsijöihin.

Laguksen Lauman puheenjohtajana minulla … čitaj više »

Työt alkoivat

29 Dan 2,299, 08:20 Published in Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Uuden presidenttimme valtakusi on hädin tuskin kerennyt alkaa ja jo nyt on päälimmäisenä mielessä pettymys. Kävin katsomasse erepublik.fi foorumeita ja huomasin että Erius on laittomasti päästetty foorumieduskuntaan, vaikka ei ollut lukenut ja hyvä

čitaj više »

Totuus

43 Dan 2,143, 10:49 Published in Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Pitkä taipaleeni KooVeen jäsenenä sai päätöksen ja päälimmäisenä jäi kyllä mieleen pettymys. En halua että kaunista nimeäni enään yhdistetään tähän puljuun, joten päätin kirjoittaa tämän pikaisen uutisen.

KooVeetä kaupitellaan demokraattisena

čitaj više »

Vielä suurempi ongelma

11 Dan 2,063, 12:00 Published in Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize


Vaikka Suomella olisi pelin suurin väkiluku, emme voi pärjätä jos puolet aktiiveista taistelee ties missä balkanin ikuisuusodissa rahan perässä. … čitaj više »