Ambijent uključi/isključi

Työt alkoivat

29 Dan 2,299, 08:20 Finska Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Uuden presidenttimme valtakusi on hädin tuskin kerennyt alkaa ja jo nyt on päälimmäisenä mielessä pettymys. Kävin katsomasse erepublik.fi foorumeita ja huomasin että Erius on laittomasti päästetty foorumieduskuntaan, vaikka ei ollut lukenut ja hyvä

čitaj više »

Totuus

43 Dan 2,143, 10:49 Finska Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Pitkä taipaleeni KooVeen jäsenenä sai päätöksen ja päälimmäisenä jäi kyllä mieleen pettymys. En halua että kaunista nimeäni enään yhdistetään tähän puljuun, joten päätin kirjoittaa tämän pikaisen uutisen.

KooVeetä kaupitellaan demokraattisena

čitaj više »

Vielä suurempi ongelma

11 Dan 2,063, 12:00 Finska Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize


Vaikka Suomella olisi pelin suurin väkiluku, emme voi pärjätä jos puolet aktiiveista taistelee ties missä balkanin ikuisuusodissa rahan perässä. … čitaj više »

[Vaalit] Korruptioskandaali on paljastunut!

12 Dan 1,905, 08:53 Finska Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Presidentinvaalit on nyt ohi ja kansa on valinnut Temskihin presidentiksi, vaan onko sittenkään? Peikkosanomat on onnistunut paljastamaan massivisen lahjontasotkun johon ainakin kaksi vaalien eniten ääniä kerännyttä ehdokasta on sekaantunut. Vaalit

čitaj više »

Sininen Puolue on kuollut - mutta vain kuukaudeksi!

16 Dan 1,884, 08:33 Finska Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeNyt pääsi sitten käymään niin, että valtio kuvottavalla tavalla päätti järjestää puolueessamme vallankaappauksen, ja asettaa korppi Vihtorin puolueemme johtoon. Nyt Suomi joutuu pärjäämään kuukauden … čitaj više »