Ambijent uključi/isključi

Prijavi se

 

Nastavi

Nastavi Izradom računa pristaješ na Uvjete korištenja & Pravila o zaštiti privatnosti

[MoI/AI] Bagaimana Nak Tahu Bayi Yang Lahir Di eMalaysia

Dan 1,863, 17:30 Published in Malaysia Indonezija od mhifzan

Meh aku tunjuk cara mcm mana nak check citizen baru born kat eMy
mula2 gi sini

http://egov4you.info/citizens/overview

pastu set filter mcm ni



pastu klick age supaya dia susun yg termuda dulu



mcm tu la cara check new born eMy ;)

 

Komentari

nikanoz
nikanoz Dan 1,863, 17:54

dah banyak nama diatas sudah tiada lagi.. pergi mane semua?

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Dan 1,863, 18:02

V

Nerzhu1
Nerzhu1 Dan 1,863, 18:05

Baru lahir dah kena culik tu nikanoz

henchee
henchee Dan 1,863, 18:13

dijemput yang maha Plato

mhifzan
mhifzan Dan 1,863, 19:23

@henchee , haha X D
@nikanoz, kana banned sbb multi kot

PeterBlades
PeterBlades Dan 1,863, 21:48

saw my name! cool!

MiVEX
MiVEX Dan 1,864, 00:10

V o7

Asyraf F
Asyraf F Dan 1,864, 03:44

Tua gila aku rupanya. lol

infinityReborn
infinityReborn Dan 1,864, 03:45

saya orang baru!

BobTheBomber
BobTheBomber Dan 1,864, 04:02

mude sungguh saya~

1NebuLA
1NebuLA Dan 1,864, 08:10

mcam tutorial aku dlu je hahaha

mhifzan
mhifzan Dan 1,864, 16:42

@1Nebula, ni tutorial Team MoI, ko pun dpt copy paste juga : P
haha X D

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Dan 1,864, 20:12

@nebula okay..hg dah boleh bersedia utk next term dah..kan hifzan? ;p

mhifzan
mhifzan Dan 1,865, 23:23

@leo, ikut ko la, ko leader term ni

Allea230112
Allea230112 Dan 1,871, 00:50

v14 s20

o7

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.