Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

[MoI/AI] Bagaimana Nak Tahu Bayi Yang Lahir Di eMalaysia

Day 1,863, 17:30 Published in Malaysia Indonesia by mhifzan

Meh aku tunjuk cara mcm mana nak check citizen baru born kat eMy
mula2 gi sini

http://egov4you.info/citizens/overview

pastu set filter mcm ni



pastu klick age supaya dia susun yg termuda dulu



mcm tu la cara check new born eMy ;)

 

Comments

nikanoz
nikanoz Day 1,863, 17:54

dah banyak nama diatas sudah tiada lagi.. pergi mane semua?

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Day 1,863, 18:02

V

Nerzhu1
Nerzhu1 Day 1,863, 18:05

Baru lahir dah kena culik tu nikanoz

henchee
henchee Day 1,863, 18:13

dijemput yang maha Plato

mhifzan
mhifzan Day 1,863, 19:23

@henchee , haha X D
@nikanoz, kana banned sbb multi kot

PeterBlades
PeterBlades Day 1,863, 21:48

saw my name! cool!

MiVEX
MiVEX Day 1,864, 00:10

V o7

Asyraf F
Asyraf F Day 1,864, 03:44

Tua gila aku rupanya. lol

infinityReborn
infinityReborn Day 1,864, 03:45

saya orang baru!

BobTheBomber
BobTheBomber Day 1,864, 04:02

mude sungguh saya~

1NebuLA
1NebuLA Day 1,864, 08:10

mcam tutorial aku dlu je hahaha

mhifzan
mhifzan Day 1,864, 16:42

@1Nebula, ni tutorial Team MoI, ko pun dpt copy paste juga : P
haha X D

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Day 1,864, 20:12

@nebula okay..hg dah boleh bersedia utk next term dah..kan hifzan? ;p

mhifzan
mhifzan Day 1,864, 23:23

@leo, ikut ko la, ko leader term ni

Allea230112
Allea230112 Day 1,871, 00:50

v14 s20

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.