Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Kjo gazete ka ne thelb sensibilizimin patriotik & Zerin e se vertetes!

Gezuar Bajramin!

5 il y a 7 heures Albanie Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Hey Miq dhe Armiq!

Ju uroj perzemerisht Gezuar Bajramin!

Ju uroj paqe , dashuri dhe shendet ne familjet tuaja!!!

Me rrespekt Zhvejk!

en savoir plus »

A Battle hero or a Damage maker???

11 2,400 jour, 13:05 Chili Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Dear Plato and admins~

A battle hero is someone that fights in the battle killing a lot of people "not someone that is hidding and kills only a few in the last minutes! So you better change the name of this medal into "Damage Maker" it … en savoir plus »

DEAR PLATO

25 2,379 jour, 07:56 Chili Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

HELLO PLATO AND ADMINS OF THIS GAME!

I AM WRITING YOU THIS LETTER IN ORDER TO MAKE YOU CLEAR SOME OF THE PROBLEMS I AM HAVING IN THIS GAME THAT ARE BOTHERING ME.

FIRST OF ALL TO PRODUCE 20 Q7 WEAPONS WE NEED 4000 RAW MATERIAL THAT
4000*0.05(

en savoir plus »

Sukses apo Regres?

22 2,366 jour, 09:40 Albanie Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Pershendetje Djem dhe miqte e mi te PlayBoy!

Tek sa mandati im si kryetar partie perfundon neser do doja te ndalja ne sukseset e arritura gjate mandatit tim:


1. Partia arriti ne Top 2 ne rang partish.

2. Patem kongres & u
en savoir plus »

Pershendetje Kosove!

8 2,346 jour, 14:38 Albanie Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesNëna përkëdhel djalin dëshmor...
Bisedë hyjnore
Biri im të dhashë uratën
Për kët tokë e për Shqipni
Skënderbeut kujtoja … en savoir plus »