Fond on/off

SUPREME DIPLOMACY [El Che]

254 2,253 jour, 01:43 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Hello good erep people
Please excuse me for my bad English.

This article is about the finest diplomacy presented by Serbian MoFA.
Yesterday I read an official article by the Serbian government. If you have not yet read,you should do that.It’s

en savoir plus »

За и околу... [El Che]

99 2,251 jour, 12:40 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Добра вечер Македонија,каде и да си!

Не знам после колку време,еве и моја статија.Конечно почнаа да се придвижуваат работите и на оваа игра и малку од малку станува пак интересно да се отепа некој дел од денот :-)

ТВО сојузот забрзано се распаѓ

en savoir plus »

ТОП 5 [El Che]

25 2,126 jour, 00:15 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

И тоа се случи
Во топ 5 има само 4 СТАТИИ :-)
Односно во цел медиумски простор има само 4 статии
Оваа е дното,дефинитивно
Еве ја и ПЕТТАТА,СО САМО ЕДЕН ГЛАС!!!
Играчите не спијат заради турниров,а не статии да пишуваат
Имаат попаметна работа :

en savoir plus »

ТОП 5 [El Che]

1 2,126 jour, 00:14 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

И тоа се случи
Во топ 5 има само 4 СТАТИИ :-)
Еве ја и ПЕТТАТА,СО САМО ЕДЕН ГЛАС!!!
Играчите не спијат заради турниров,а не статии да пишуваат
Имаат попаметна работа : FIHGT,FIGHT,FIGHT...

en savoir plus »

Отчет [El Che]

62 2,066 jour, 13:50 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Добра вечер Македонија,каде и да си

ОТЧЕТ = доказ за сработеното/направеното = НЕМА ПЛУКАЊЕ :-)

Акцијата за собирање сретства за помош на Чилеанскиот бејби бум беше и повеќе од успешна.
[url=http://www.erepublik.com/en/article/chile-

en savoir plus »