Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back.
4. Thanks.

Shqiperia, c'esht...?

6 2,426 jour, 13:54 Albanie Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques


Njeriu për njeriun është ujk, shqiptari për shqiptarin akoma dhe më ujk!
| Faik Konica |

... sepse varferia na ka pushtuar shpirtrat, e jo xhepat. Jemi indiferent ndaj en savoir plus »

E meta me e keqe e lojes tone... Problem ? How To Fix It :)

9 2,396 jour, 10:05 Albanie Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques


E meta me e keqe e lojes tone, eshte mungesa e gjykimit dhe tepria ne paragjykim. Njerezit zgjedhin te paragjykojne per gjera qe nuk i shohin, fillojne te spekulojne, te hedhin hipoteza mbi jetet e njeri-en savoir plus »

"Ndalohen propagandat politike... o.O -_-".

14 2,395 jour, 10:38 Albanie Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Disa luajne me multi, disa te tjere ja marrin ne goje te tjerve per poste politike, dikush pak me i cmendur se keto te tjeret kerkon te bashkoje trojet shqiptare, ndersa ndonjeri shan tjetrin nga ca ti vije ndermend.
Keto e plot te tjera jane
en savoir plus »

RUBRIKA - "Paragjykime qe vijne nga 'llumi' dhe 'bloza' e ketij sistemi"

2 2,391 jour, 02:47 Albanie Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement


- Kritikojne nepermjet facebook-ut femrat qe bejne check in-e te shumta duke dale me shoqerine dhe qe flasin me meshkuj te ndryshem,en savoir plus »

Ah moj Shqipni e mjera Shqipni...

7 2,390 jour, 11:45 Albanie Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement


Sot provova te ulesha ne nje lokal te mbipopulluar te Tiranes,por c'te shikoj...
Adoleshente qe kane obsesion celularet,cifte qe s'flasin
en savoir plus »