Ambiente de fondo si/no

ПОДЕЛБА ОД организација-ТМОРО ЗАВРШЕНООООООО!!!!!!

123 Día 1,950, 04:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Секој кој е член на ТМОРО и сака да добие 400 енергија нека пополни формулар!!! :) КОЈ НЕ Е ЧЛЕН НА ТМОРО ЌЕ ДОБИЕ 200 ЕНЕРГИЈА!!! 


КОЈ НЕ Е ЧЛЕН НА ТМОРО ЌЕ ДОБИЕ 200 ЕНЕРГИЈА!!! 

ПОПОЛНЕТЕ ФОРМУМЛАР : ...........Јас би ве за

leer más »

[Macedonian Alpha Team] Регрутација на сите што ја сакаат Македонија.

18 Día 1,930, 02:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análisis de la guerra Análisis de la guerra

Јас заедно со командирот на оваа единица (Naluteniot) одлучивме да регрутираме нови луѓе за да ја подигнеме малку единицата и да станеме силни,препознатливи и непобедливи како Tigri.
Зошто насловот гласи за сите што ја сакаат Македонија?
Затоа што

leer más »

Голема Божиќна Поделба!!! ЗАВРШЕНО!!!!!! FINISHED!!!!!!

319 Día 1,873, 11:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Македонска Верзија:

Затоа што сакам да помогнам на Македонија во пресрет на следниот голем поход,ќе ви поделам оружје и храна.Но, затоа што исто така сакам и да го земам ММ медалот и да ги земете оружјето и храната треба да направите неколку работ

leer más »

ММ АКЦИЈА [SKOPJE 5]-{Chivas Regal 31809}

16 Día 1,860, 04:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análisis de la guerra Análisis de la guerra

Здраво Македонијо!!!

Станува збор за еден играч кoj е веќе докажан на военото поле. Повеќето сте го приметиле како се бори рамо до рамо со сите нас против нашите непријатели и неговата најголема штета е направена за нашата мила Македонија.

Стан

leer más »

Поделба на оружје!!! ЗАВРШЕНО

93 Día 1,812, 12:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas

По повод моите успеси во еРепублик ја правам мојата најголема досегашна поделба. http://prntscr.com/j15sr

Поделбата се состои од 300 Q5.За секој ќе има по 3 Q5, но еве ги правилата на поделбата:

-ГЛАС ( VOTE ).

-ПРЕТПЛАТА ( SUBSCRIBE ).

-

leer más »