Ambiente de fondo si/no

[MoEdu] Misioni Spring Hunt ne Shqipë

15 Día 2,345, 12:19 Albania Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

Pershendetje nga MoE ne kete artikull kam per detyer spjegimin ne shqip te Misionit te fundit qe esht tani ne kete jav,pershkrimin e cdo misioni nuk e kam leer más »

[MoEdu] Pse duhet te luftojme ne luften Guerile

17 Día 2,345, 10:21 Albania Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik


Pse duhet te luftojme ne luften guerile?Megjithese rregullat per luften guerile kane ndryshuar kohet e fundit,per te mesuar cka eshte dhe si … leer más »

[MoEdu] Shperndarja e Subvencioneve Prill 2014

25 Día 2,345, 06:50 Albania Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Pershendetje nga MoE ne kete artikull do publikojm Shperndarjen e Subvencione Prill 2014 nuk ka pasur shum aplikime kshtu qe 200 gold jan ndar per 14 veta te cilet kan aplikuar.
1.
[img]http://i.[/img] … leer más »

[MoEdu] Programi per Subvencione Prill 2014

20 Día 2,342, 00:31 Albania Negocios y finanzas Negocios y finanzas


Pershendetje nga MoE kete muj kemi vendosur Programin per Subvencione ku ne kete program do ndihmojm lojtaret e rinjë per te rritur TG e tyre.
Qeveria do te shperndaj 200 Golld per per lojtaret te cilet
leer más »

[MoEdu]ChatZilla - nje opsion tjeter per IRC

6 Día 2,333, 02:53 Albania Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublikMenyrat per te pasur qasje ne IRC(chat) jane te shumta.Ka web-faqe te cilat na e ofrojne kete mundesi direkt permes internetit pa pase nevoje per te shkarkuar asnje program.Zakonisht kjo menyre nuk eshte … leer más »