Ambiente de fondo si/no

Мир

81 hace 4 días Publicado en Bulgaria Bulgaria Debates y análisis político Debates y análisis políticoБългария и Сърбия постигнаха договорка за прекратяване на войната помежду си. Споразумението включва следните точки:

1. България и Сърбия прекратяват военните действия помежду си и се съгласяват да не обявяват войнна един на друг чрез ЕВ.

leer más »

На война

77 Día 2,677, 23:18 Publicado en Bulgaria Bulgaria Debates y análisis político Debates y análisis políticoВчера, България беше обявена за естествен враг от Сърбия. Към този момент не са ясни причините за това нападение, имаме само спекулации и догадки. Официална комуникация между Сърбия и България не е имало от началото на месеца. За разлика от други … leer más »

Бавно но славно

67 Día 2,672, 21:34 Publicado en Bulgaria Bulgaria Debates y análisis político Debates y análisis político

Здравейте,
Въпреки, че емоциите от току що изминалият референдум не са отихнали още, и всички като че ли само за това искат да говорят, е редно да ви информирам и за всичко останало което се случва през последните дни а и от началото … leer más »

референдум - РЕЗУЛТАТИ

122 Día 2,670, 20:37 Publicado en Bulgaria Bulgaria Debates y análisis político Debates y análisis políticoОт ден 2668 до ден 2670 беше проведен референдум по отношение на бъдещата структура на управление на страната при "доброволна" диктатура.Зададените въпроси на референдума бяха както следва:1. Кой от изброените начин … leer más »

РЕФЕРЕНДУМ

313 Día 2,668, 08:41 Publicado en Bulgaria Bulgaria Debates y análisis político Debates y análisis político

Преди седмица беше пусната статия с която бяха призовани всички да изажат своето мнение и позиция по отношение на бъдещата структура на упрвлението на страната под "доброволна" диктатура. Една седмица е предостатъчно време, за да може всеки пожелал,

leer más »