Ambiente de fondo si/no

Кој верува, нека верува... кој не здравје

50 Día 1,826, 15:05 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Здраво на сите по долго време пауза...

Неодамна земав акаунт кој е во голем минус 80k и стварно немам начин како сама да го решам тој проблем иако се одлучив да го земам и покрај минусот во кој што беше влезен претходниот сопственик. Инаку може
leer más »