Ambiente de fondo si/no

Регрутација Prime Lords

12 Día 2,415, 08:05 República de Macedonia (ARYM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Турнирот помина, а ситуацијата за жал не многу посакувана, но сепак и не така лоша.
Prime Lords одлучија својот придонес да го дадат во турнирот за регименти, каде бенефит има државата. Останатите турнири се покажа дека ќе бидат повеќе штетни отколк

leer más »

Зголемен рефунд и Регрутација PRIME LORDS

41 Día 2,384, 11:03 República de Macedonia (ARYM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Почитувани,

заклучно од наредниот вторник PRIME LORDS ќе прави неделна поделба на 20 Q7 тенкови неделно по принципот:

- 10 тенкови со запишување во документ активен преку целиот ден
- 10 тенкови со присуство на ИРЦ каналот од 20 – 22 ч

leer más »

МАКЕДОНИЈА ЗА СРБИЈА И БОСНА!

56 Día 2,371, 13:45 Serbia Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social
По повод големата еколошка катастрофа што ја зафати Р. Србија, започна најавената хуманитарна акција на плоштадот Македонија и ќе трае до 17:00 часот. Се очекува акцијата д
leer más »

Денешните девојки [ilijades]

5 Día 2,285, 17:32 Serbia Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Добровечер...
Ајде малце да се насмееме :)Поздрав и лека ноќ...

leer más »

еРепублик Измени [ilijades]

24 Día 2,221, 06:07 Serbia Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

Нови промени во ерепублик
Сите играчи што знаат нешто повеќе околу овие измени нека пишат коментар

Први слики од Power Spin
Напомена : Внимавајте кога вртите бидејќи зема голд :)

leer más »