Ambiente de fondo si/no

Donacioni dhe gjendja e Fabrikes me 18 tetor 2013

12 Día 2,159, 00:42 Albania Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Fabrika ka pranuar keto donacione nga lojtari MaxTex dhe Last Life (ALWarrior).E falenderojme nga zemra MaxTex dhe Last Life dhe i deshirojme ne shendet ne jete.

Ne process te

leer más »

Pagesa nga 19 ALL

12 Día 2,149, 12:50 Albania Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Nga tani, Fabrikashteterore do te paguaje pagat nga 19 ALL per punetoret Shqiptar.

Transferimi i tankeve per ata qe kane punuar keto dy dite eshte bere sot:

Successfully transferred 4 item(s) to Flamur Haradinaj.
Successfully transferred 8

leer más »

Gjendja dhe punetoret deri me 6 Janar 2013

2 Día 2,148, 03:37 Albania Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Menaxheri i fabrikes ka bere edhe nje blerje te War Stash, duke mbledhur keshtu 50 gold + bonus loyalty points:Me to jane blere 5 Aluminium mines te reja duke rritur prodhimin

leer más »

Gjendja dhe punetoret deri me 30 shtator 2013

3 Día 2,141, 04:03 Albania Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Sabri Hakuli ka dhuruar 8692 ALL si donacion. Me to dhe me ca GOLD tjeter, jane ndertuar 5 Aluminium Mine te reja duke rritur kapacitetin vetanak te prodhimit per 1000 WRAW me shume.leer más »

Gjendja deri me 23 shtator 2013

0 Día 2,134, 12:39 Albania Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Kemi shit nje saltpeper se skemi pas ALL per te paguar punetoret dhe tatimet e prodhimit:Jane prodhuar 176 tanke Q7 me 44 punetor:

[img]http://img547.imageshack.us/img547/2708/[/img]

leer más »