Ambiente de fondo si/no

[СЗР] Тријумф домаћинске Србије и подела 45 q7 тенкова [СЗР]

56 Día 2,960, 07:43 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoНа изборима који су одржани 25. децембра, тријумфовала је домаћинска Србија. Народ је препознао правне вредности за које се залажемо и у великој мери је гласао за [url=http://www.erepublik.com/en/party/leer más »

[СЗР] Подела 110 тенкова квалитета 7 [СЗР]

74 Día 2,955, 05:22 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoИза нас је година пуна морала, части и поштења. У част нове године, а наравно и конгресних избора, Странка Здравог Разума дели тен … leer más »

Позив на диктатуру

60 Día 2,889, 07:03 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis político

Када је прошли пут покренут пуч, разлог је био лоша ситуација у земљи. Изгубили смо једну оригиналну регију на 24 сата. Зато је побуна покренута две недеље након тога 2 дана пре избора. Србија је тада процветала и напредовала у сваком погледу.

Пош

leer más »

[СЗР] Подела 100 тенкова квалитета 7 у част најаве макете Деспотовог града[СЗР]

83 Día 2,882, 09:51 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoВреме је за још једну поделу тенкова!!!

Све што је потребно да урадите би добијете 100 тенкова јесте да у коментарима напишете:

[url=http://www.erepublik.com/en/party/stranka-zdravog-razuma-2545/leer más »

Диктатура

96 Día 2,656, 10:26 Publicado en Serbia Serbia Análisis de la guerra Análisis de la guerra

Админ је у својој бескрајној мудрости одлучио да нас почасти новим модулом. Плач нејачи (визамастеркард играча) га је натерао на уступке који већини квари игру да би сачувао оне које дају паре. Баланс се на неки начин мора одржати, па макар на овако

leer más »