Ambiente de fondo si/no

Državotvorna akcija

137 Día 3,126, 12:08 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis político

Danas smo svedoci iskrenih napora diktatorske ekipe da zbliži naciju. Iza nas je jedan izuzetno težak period u kome je eSrbija izgubila sve resurse. O tome detaljnije možete čitati u mojoj

leer más »

Непристрасна анализа ресурсног рата

279 Día 3,099, 10:49 Publicado en Serbia Serbia Análisis de la guerra Análisis de la guerra

Јуче се водила борба за једини редак ресурс који Србија може да узме. Сви претходни покушају су били неуспешни и ово је била једина шанса да макар нешто за себе узмемо и да спасимо образ. Диктаторска екипа је одлучила да ради ударнички и 10 сати рани

leer más »

[СЗР] Тријумф домаћинске Србије и подела 45 q7 тенкова [СЗР]

56 Día 2,960, 07:43 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoНа изборима који су одржани 25. децембра, тријумфовала је домаћинска Србија. Народ је препознао правне вредности за које се залажемо и у великој мери је гласао за [url=http://www.erepublik.com/en/party/leer más »

[СЗР] Подела 110 тенкова квалитета 7 [СЗР]

74 Día 2,955, 05:22 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoИза нас је година пуна морала, части и поштења. У част нове године, а наравно и конгресних избора, Странка Здравог Разума дели тен … leer más »

Позив на диктатуру

60 Día 2,889, 07:03 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis político

Када је прошли пут покренут пуч, разлог је био лоша ситуација у земљи. Изгубили смо једну оригиналну регију на 24 сата. Зато је побуна покренута две недеље након тога 2 дана пре избора. Србија је тада процветала и напредовала у сваком погледу.

Пош

leer más »