Ambiente de fondo si/no

4-то и 5-то (вонредно) донирање. Извештај.

13 hace 3 días Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

понеделник, 15 септември 2014
статија бр. 154


Извештај од четвртото неделно донирање (леб) - одржано на 8 септември и од петтото (вонредно) неделно донирање (леб) - одржано на 10 септември.
Бидејќи многу се потрошија сите, … leer más »

СОНОТ НА ГОЦЕ. [lazarosaMKD]

51 Día 2,486, 01:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

среда, 10 септември 2014
статија бр. 153
Сонот на Гоце во легендарниот скеч на к-15 беше сите Македонци да сме сплотени и обединети во една држава.....дали таа држава ќе се вика Канада, А … leer más »

4-то ДОНИРАЊЕ. ИЗВЕШТАЈ И РЕГРУТАЦИЈА.

23 Día 2,480, 09:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas

четврток, 4 септември 2014
статија бр. 152


Извештај од четвртото неделно донирање, одржано на 1 септември.
Дониравме по најмалку 12 000 енергија во државниот трезор.

СОСТОЈБА ПРЕД 1 НЕДЕЛА.
[img]http://i.imgur.com/[/img] … leer más »

ТРЕТО ДОНИРАЊЕ. ИЗВЕШТАЈ И РЕГРУТАЦИЈА.

32 Día 2,472, 07:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debates y análisis político Debates y análisis político

среда, 27 август 2014
статија бр. 151


Извештај од третото неделно донирање.
Беа донирани по најмалку 12 000 енергија во државниот трезор за воздушен напад.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА

leer más »

МАКЕДОНИЈА ПРЕД БАНКРОТ. Извештај од 2-то донирање.

42 Día 2,465, 09:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas

среда, 20 август 2014
статија бр. 150


Извештај од второто донирање. Се донираа по најмалку 12 000 енергија.

Донатори од ДОНАТОРСКА ГРУПНА ПОРАКА бр. 1

Tiger Macedonia 24 000
Пред: http://prntscr.com/4do66f
Потоа: … leer más »