Ambiente de fondo si/no

Даца би да буде председница! :D

106 Día 2,445, 07:08 Published in Serbia Serbia Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialПозић-возић! :D

Зовем се Данијела, на ивици сам да будем дипломирани инжењер грађевине, да се удам и да ме кева избаци из куће због ерепа и још неких ствари. :D

Ерепублик играм скоро … leer más »

Ризичне кифлице :D

68 Día 2,213, 04:56 Published in Serbia Serbia Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialПре него и почнемо причу и Ризику, желела бих да се у име комплетне екипе "NS Crew"-а захвалим нашем драгом Хандерфилу који је , као пресједник, послао занимљиви пакет нашем председнику , … leer más »

Случајно у Инђији :D

66 Día 2,203, 15:43 Published in Serbia Serbia Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialИако првобитни план није био да идемо у Инђију…. У последњем тренутку, негде око 18 часова, на каналу Владе започети су преговори за ову мисију….

Након велике анализе и
И траleer más »

Tрећи скуп на Ади...Детаљан извештај :)

159 Día 2,168, 16:25 Published in Serbia Serbia Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialЕ па да почнемо.Унапред се извињавам за пуноо слика које следе, једноставно нисам могла да се одлучим :)
Као и сваки скуп, започињем групном НС круа, тако да на слици с лева на десно види … leer más »

Укратко о свему. Дацин састав владе ! :D

137 Día 1,992, 09:16 Published in Serbia Serbia Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialПозић-возић :)

Као што сам и обећала, у овом чланку ћете моћи да прочитате сажет план рада организације државе у случају моје победе на председничким изборима, као и састав Владе који ће … leer más »