Ambiente de fondo si/no

[МзО]Наредби за ден 2838

2 hace 5 horas Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Órdenes de batalla Órdenes de batalla
Пукаме за Бугарија!!! - МПП
http://www.erepublik.com/en/military/battlefield-new/67104
[url=http://www.erepublik.com/en/military/battlefield-new/leer más »

ЕГЕЈСКА НЕ ЈА ДАВАМЕ [МзО]

18 hace 6 días Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Órdenes de batalla Órdenes de batalla~ЕДИТ во 17Ч
Не ги оставивме без Конгрес НО повторно ќе ги бришеме!!!
Потрошија огромни средства за да добијат Конгрес НО џабе им е Конгрес кога ќе немаат слободни територии!
leer más »

ЕГЕЈСКА НЕ ЈА ДАВАМЕ [МзО]

33 Día 2,830, 16:54 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Órdenes de batalla Órdenes de batallaВАЖНО!

ВОСТАНИЈАТА ВО ЕГЕЈСКА И ЈОНСКИ ОСТРОВИ ( БУГАРИЈА ) МОРА ДА ГИ ДОБИЕМЕ ПО СЕКОЈА ЦЕНА !!!

Бугарија ќе ни се приклучи со еден закон ала „Кракер„ и продолжуваме со истата тактика
leer más »

[МзО]Известување + Наредби за ден 2829/2830 (EDIT 03:30)

25 Día 2,828, 09:16 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Órdenes de batalla Órdenes de batallaСодржина:

1. Известување за тековните настани
2. Акција „ За јуниорите “
3. Наредби


~ Воена анализа

Македонија/Бугарија/јужниве
Сведоци сме дека из … leer más »

[МзО]Наредби за ден 2826/2827

11 Día 2,826, 07:56 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Órdenes de batalla Órdenes de batalla
ВЕЧЕР ОКОЛУ 23Ч ОЧЕКУВАМЕ НОВО ВОСТАНИЕ ОД ЈУЖНИТЕ!!!
БИДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ И СО ПОЛНИ ФФ!!!
АКО НЕ САКААТ НАП, ТОГАШ СТАП !!!


leer más »