Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Zyra e Shtypit levizia Memedheu
Lëvizja Mëmëdheu është partia e duhur për ju partia që ka vlera dhe respekton cdo kontekst brënda lojës. Ejani te punojmë sëbashku për të mirën e Mëmëdheut!!!

Levizja Memedheu - ne ToP 5 !

17 Day 2,453, 05:39 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Levizja Memedheu - ne ToP 5 !Pas sukseseve te nje pas njeshme me aleanca politike ne eSHqiperi , etj , Partia Levizja Memedheu arriti te dilte ne ToP 5 .
QE kur u formua kjo parti , piksynimet … read more »

Ministria e Brendshme - MU-ja Shteterore !

18 Day 2,452, 06:08 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Ministria e Brendshme - MU-ja ShteteroreTe nderuar qytetar te eShqiperis , keto jan ditet e para te qeveris se re ne pun , dhe mendoj se do te bejm dicka te mir per eShqiperin!
Ju uroj urime … read more »

Levizja Memedheu & ILLYRIANS Party ! Aleanca per zgjedhjet per CP !

9 Day 2,445, 01:34 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Levizja Memedheu & ILLYRIANS PartyLevizia Memedheu , ka vendosur qe per zgjedhjet per CP te perfaqsohet me :
Kliton C.T

[img][/img] … read more »

Levizja Memedheu , Prezantimi !!!

5 Day 2,441, 06:17 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Levizja Memedheu !!!Prezantimi

Partia


Kryetari i Partis LM


Kryesia
[ … read more »

Levizia Memedheu

0 Day 2,440, 03:31 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Levizia Memedheu1.Levizia Memedheu (LM), eshte rikthyer me dinjitet te plote , per nje eSHqiperi m te mire .
2.Lëvizja Mëmëdheu është partia e duhur për ju partia që ka vlera dhe … read more »