Ambient on/off

ПОДЕЛБА ОД организација-ТМОРО ЗАВРШЕНООООООО!!!!!!

123 Day 1,950, 04:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Секој кој е член на ТМОРО и сака да добие 400 енергија нека пополни формулар!!! :) КОЈ НЕ Е ЧЛЕН НА ТМОРО ЌЕ ДОБИЕ 200 ЕНЕРГИЈА!!! 


КОЈ НЕ Е ЧЛЕН НА ТМОРО ЌЕ ДОБИЕ 200 ЕНЕРГИЈА!!! 

ПОПОЛНЕТЕ ФОРМУМЛАР : ...........Јас би ве за

read more »

[Macedonian Alpha Team] Регрутација на сите што ја сакаат Македонија.

18 Day 1,930, 02:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Јас заедно со командирот на оваа единица (Naluteniot) одлучивме да регрутираме нови луѓе за да ја подигнеме малку единицата и да станеме силни,препознатливи и непобедливи како Tigri.
Зошто насловот гласи за сите што ја сакаат Македонија?
Затоа што

read more »

Голема Божиќна Поделба!!! ЗАВРШЕНО!!!!!! FINISHED!!!!!!

319 Day 1,873, 11:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Македонска Верзија:

Затоа што сакам да помогнам на Македонија во пресрет на следниот голем поход,ќе ви поделам оружје и храна.Но, затоа што исто така сакам и да го земам ММ медалот и да ги земете оружјето и храната треба да направите неколку работ

read more »

ММ АКЦИЈА [SKOPJE 5]-{Chivas Regal 31809}

16 Day 1,860, 04:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво Македонијо!!!

Станува збор за еден играч кoj е веќе докажан на военото поле. Повеќето сте го приметиле како се бори рамо до рамо со сите нас против нашите непријатели и неговата најголема штета е направена за нашата мила Македонија.

Стан

read more »

Поделба на оружје!!! ЗАВРШЕНО

93 Day 1,812, 12:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

По повод моите успеси во еРепублик ја правам мојата најголема досегашна поделба. http://prntscr.com/j15sr

Поделбата се состои од 300 Q5.За секој ќе има по 3 Q5, но еве ги правилата на поделбата:

-ГЛАС ( VOTE ).

-ПРЕТПЛАТА ( SUBSCRIBE ).

-

read more »