Ambient on/off

Трет интернационален "eRepublik meeting" 28-30 јуни Солун

12 Day 2,015, 13:48 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Како составен дел од оваа игра, претставуваат и интернациналните собиранки. Досега се оддржани две и тоа во Будимпешта и во Темишвар. Оваа година како што повеќето … read more »

TOGETHER FOR BETTER PHILIPPINES!!

9 Day 1,779, 06:59 Philippines Political debates and analysis Political debates and analysis

Dear people from Philippine,

I’m writing this article in order to inform our society that I’m running for CP this month.

People of Philippiines in last few months you have created bad opinion about my MU and my friends. As my friend

read more »

РД дел од државната армија ЗА или ПРОТИВ

20 Day 1,762, 08:56 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Оваа статија ја пишувам за да го чујам вашето мислење дали сте ЗА или ПРОТИВ идејата за државна армија и дали сметате дека треба да влеземе како посебна регимента.

Значи прво прочитај тука http://www.erepublik.com/en/article/-1-2121674/1/20
не … read more »

Благодарност - прво обраќање

50 Day 1,722, 05:18 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Ја користам приликата да им се заблагодарам на сите Македонци за дадената поддршка на Претседателските избори. Можам искрено да кажам дека ќе се обидам да ја оправдам довербата која ми е дадена.
Сакам да се заблагодарам на останатите кандидати за н

read more »

Објаснување

23 Day 1,719, 08:34 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Очекувано е да се крене многу прав на денот пред изборите. ја пишувам статијава за да дадам кратко објаснување.

На сликата каде се гледа дека сум пукал за Украина против Бугарија, не може да се види дека направив само 3 убиства , онолку колку ми б

read more »